CASA JUDETEANA DE PENSII ALBA

 

MESAJUL PRESEDINTELUI CASEI NATIONALE DE PENSII PUBLICE 

OCAZIONAT DE ZIUA INTERNATIONALA A PERSOANELOR VARSTNICE 

Dragii noştri părinţi şi bunici, Ziua de 1 octombrie, dedicată omagierii celor ajunşi în toamna vieţii este o zi specială pentru toţi, tineri şi vârstnici deopotrivă, zi încărcată de înţelepciune şi har. 

Am deosebita plăcere şi - în acelaşi timp - marea onoare de a mă adresa dumneavoastră în cel de al treilea an de mandat ca Preşedinte al Casei Naţionale de Pensii Publice, animată de dorinţa de a vă transmite expresia celor mai sincere sentimente de preţuire. 

Toate acţiunile şi măsurile promovate de colegii din Casa Naţională de Pensii Publice, precum şi din casele teritoriale, au ca principală preocupare oferirea de servicii publice de calitate, accesible şi aproape de beneficiari. Îmi doresc pentru mine şi colegii mei să traim, prin dumneavoastră, satisfacţia misiunii îndeplinite. 

Astăzi însă, mai mult ca oricând, afecţiunea şi recunoştinţa noastră se vor revărsa asupra dumneavoastră, făuritori de valori materiale şi spirituale, suflete nobile care ne-ati călăiuzit pasii în viată şi ne sunteti moaele de urmat. 

Doresc să vă asigur că priceperea şi energia noastră vor fi orientate şi în continuare pentru a vă fi sprijin atunci când veţi avea nevoie, iar în mintea şi sufletul meu aveţi un loc aparte. 

Adresez tuturor calde urări de sănătate, liniste şi bucurii alaturi de cei dragi 

LA MULTI ANI 

PRESEDINTELE CNPP
Ileana CIUTAN

OCTOMBRIE 2014

Începând cu data de 01.01.2017 valoarea punctului

de pensie este de 917,50 lei

Valoarea punctului de pensie se modifică începând

cu data de 01.07.2017 la 1000 lei